KEMOPOL PREMIUM

OPIS IZDELKA

Kemopol premium je ekološka disperzijska barva za notranje zidove z izrazito belino in zelo visoko pokrivnostjo. Tvori čvrst, obstojen in elastičen premaz, ki se lahko pere.

UPORABA

Namenjen je za zaščito in dekoracijo vseh vrst notranjih zidnih površin. Zahvaljujoč odpornosti na pranje je posebno primeren za prostore, ki so izpostavljeni večji obremenitvi (hodniki, stopnišča, bolnice). Priporočamo, da se novi zid impregnira s Simpra univerzalno impregnacijo ali barvo razredčeno z vodo v razmerju 1:1. Na čisto, suho in čvrsto podlago se nanaša s čopičem, valjčkom ali brizganjem v dveh slojih, razredčen z 10-15% vode. Naslednji sloj se nanaša šele, ko je predhodni popolnoma suh. Manjše umazane podlage se lahko uspešno obnovijo samo z enim premazom. Ne priporoča se delo na temperaturah pod +5 °C.

PORABA

4-5 m2/l odvisno od hrapavosti in vpojnosti podlage.
Ne sme zmrzniti!

SISTEM

1× Simpra univerzalna impregnacija
2× Kemopol premium

ENBALAŽA

2 l / 3 l / 5 l / 10 l / 15 l

RAZREDČILO

Čista voda.

IZBOR NIANS

Proizvaja se v beli barvi, z uporabo TOP MIX sistema za niansiranje “Chromos-Svjetlost” pa lahko dobimo cel niz nians iz barvne karte tvrdke Chromos Svjetlost, vključno z globokimi toni. Za niansiranje se lahko uporabi tudi pigmentni pripravek Kemoton.

 

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI